Dé plek voor persoonlijke groei

Herken jij het gevoel dat er meer in je zit dan je laat zien? Loop jij vaak tegen hetzelfde aan? Wil je meer regie over je eigen leven? Verlang je naar een diepere verbinding met de mensen om je heen? Voel je je onzeker? Verlang je naar rust? Vragen om af en toe eens bij stil te staan. Wat doe je er vervolgens mee?

Kies jij ervoor om echt iets te veranderen? Jij bent aan zet.

Pak de terugkerende thema’s in je leven aan. Gebruik jouw kwaliteiten om jouw geluk vorm te geven. Laat de energie weer stromen. Maak impact. Wij creëren hiervoor de perfecte omstandigheden in onze Impact trainingen, coaching of workshops. Volg je hart, gebruik je verstand en maak je ambities waar.

Impact Trainingen

Tijdens onze Impact trainingen ontdek je wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je deze in kunt zetten.

Impact Coaching

Coaching is een krachtig instrument om impact te maken in jouw leven en te komen tot groei en verandering.

Impact Workshops

In de interactieve workshops gaan we aan de slag met een thema op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Kies ik voor een training, coaching of een workshop?

Een training heeft de meeste impact. Je gaat in groepsverband drie dagen intensief met jezelf aan de slag. Je kunt de training zien als een soort ‘snelkookpan’ met een duurzaam effect op je leven. Door deze training ben je in staat zaken effectiever aan te pakken, waardoor genieten voorop komt te staan.

Hou je meer van een 1-op-1 benadering? Dan is persoonlijke coaching iets voor jou. Bij onze coaching staat jouw ontwikkelvraag centraal en werken we naar concrete resultaten.

Onze workshops zijn bedoeld om in een kort tijdsbestek een specifiek thema uit te diepen. De workshops vinden plaats in groepsverband.

Impact Agenda
KevinImpact op Personen