Impact Trainingen

Ontdek jouw kwaliteiten en kracht. Laten we samen impact maken!

Stel je eens voor dat je echt impact gaat maken vanuit persoonlijk leiderschap. Zowel zakelijk als privé. Dat je jezelf niet meer beperkt. Dat je jouw kwaliteiten ongeremd inzet. Dat je voluit leeft. Hoe zou dat zijn? In de impact trainingen staat jouw persoonlijke ontwikkelvraag centraal. Je leert je doelstellingen en/of ambities te verwezenlijken. Je pakt de regie over je leven, bent zelfbewust en staat stevig in je schoenen.

We werken met kleine groepen en intensieve begeleiding. Zo haal je er het maximale uit voor jezelf!

Impact 1

Zelfbewust richting geven aan je leven.

In deze training krijg je inzicht in je gedrag en word je je bewust van jouw kwaliteiten. Je maakt keuzes over wat je wilt veranderen. Je krijgt handvatten om deze veranderingen daadwerkelijk toe te passen.

Lees meer

Impact 2

In contact met jouw essentie.

Impact 2 is het vervolg op impact 1, waarin het fundament is gelegd. Tijd om verder te bouwen aan jouw HOME. In deze training gaan we dieper in op jouw unieke kwaliteiten, oftewel jouw essentie.

Lees meer

Impact 3

Moeiteloos je leven vormgeven.

Deze training is het vervolg op Impact 2. Je ontdekt in Impact 3 vanuit welke waarden je wilt leven en wat jouw unieke huisregels, oftewel principes, zijn. Hiermee ga je jouw leven vormgeven zowel zakelijk als privé.

Lees meer

Hoi goes back to basic

Persoonlijk leiderschap in de Italiaanse Alpen

Een vierdaagse retraite met impact in de Italiaanse Alpen. Ga je met ons mee op avontuur? In de prachtige natuur gaan we terug naar de basis. We staan stil en komen in beweging.

Lees meer

Coach abonnement

Als aanvulling op de Impact trainingen kun je gebruik maken van het coach abonnement. Tijdens een drietal sessies integreer je jouw inzichten uit de training in het dagelijks leven.

Lees meer

Praktische zaken

De trainingen vinden plaats op een centraal gelegen, inspirerende locatie.

De groepen zijn klein van 8 tot maximaal 15 deelnemers.

De trainingen zijn van donderdag tot en met zaterdag. We starten iedere dag om 10:00 uur en we eindigen om 21:30. Op zaterdag eindigen we om 16:30. Natuurlijk plannen we voldoende pauzemomenten tussendoor. Voor optimale impact verblijf je gedurende de training op de locatie.

De donderdag na de training zien we elkaar online terug van 19:30-21:30 om verdieping aan te brengen en ervaringen uit te wisselen.

De trainingen zijn interactief van opzet en bevatten verschillende werkvormen. Belangrijk is het ervaringsgericht leren. Dat betekent dat jij je eigen persoonlijke ervaringen en inzichten opdoet. Een ander kan uit dezelfde oefening een heel ander inzicht opdoen dan jij. Die verscheidenheid aan ervaringen heeft een grote meerwaarde. Door inzichten met elkaar te delen, verbreed je je blikveld. Vanwege de grote afwisseling vliegt de tijd. In de training krijg je een persoonlijke coach toegewezen, die jou in de training verder helpt met je leerdoelen. Er is voor deze training geen zelfstudie vereist en de training is inclusief studiemateriaal (notitieboek en pen).

Onze trainingen zijn voor iedereen die een stap wil zetten in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Je vooropleiding, achtergrond of het soort werk dat je doet is niet relevant. De diversiteit aan mensen in de training is juist een meerwaarde.

Agenda / Inschrijven
KevinImpact Trainingen