Impact Workshops

Een opfrisser of een nieuwe insteek: met onze (online) workshops maak je iedere keer weer impact op jouw leven. In de kernachtige, toegankelijke en interactieve workshops gaan we in een kleine groep aan de slag met een thema op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. We nemen je mee in de vele mogelijkheden van groei en verandering.

Succesvolle teams met Lencioni

Wil je een team naar nieuwe hoogten tillen? Ben je op zoek naar praktische en effectieve manieren om de samenwerking en productiviteit binnen je team te verbeteren? Wij geloven in de kracht van teamwork. Deze workshop is gebaseerd op het werk van Patrick Lencioni, een autoriteit op het gebied van teamontwikkeling. We bieden je begrip, inzicht en praktische tools om met je eigen team of andere teams aan de slag te gaan en het team effectiever te laten samenwerken.

Wat komt er aan bod:

  • Versterken vertrouwen: Leer hoe je een sfeer van vertrouwen en openheid creëert, waarin teamleden zich gehoord voelen en hun ideeën vrijelijk delen.
  • Effectief omgaan met conflicten: Ontdek hoe constructieve conflicten kunnen leiden tot betere besluitvorming en innovatie. En hoe je als team conflicten op gezonde wijze aanpakt.
  • Verhoogde betrokkenheid: Leer de betrokkenheid va elk teamlid te vergroten, waardoor iedereen gemotiveerd is om zich volledig in te zetten voor het gemeenschappelijk doel.
  • Cultuur van verantwoordelijkheid: Stimuleer een cultuur van eigenaarschap, waarbij iedereen verantwoordelijkheid neemt voor de bijdrage aan het succes van het team.
  • Meetbare resultaten: Ontwikkel strategieën om meetbare en duurzame resultaten te behalen, zodat het team successen kan vieren en blijvende groei kan realiseren.

Deze workshop is geschikt voor teamleiders, teamtrainers/-coaches, managers en iedereen die met teams werkt. Of je nu een startend team begeleidt dat een basis wil leggen of een ervaren team dat naar excellentie streeft, we bieden waardevolle inzichten voor iedereen.

Deze workshop is van 09:30 – 17:00 uur, inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch.

Inschrijven

Relatiebooster

Verfris je relatie met de meest verkwikkende APK. Of je nu pas begint aan je liefdesverhaal of al een lange tijd samen door het leven gaat, er is altijd meer te ontdekken over elkaar. Zijn jullie klaar voor een flinke dosis relatie-energie?

Laat je een hele dag onderdompelen in jullie relatie, ontdek nieuwe patronen en vier de liefde die jullie verbindt. Wij dagen jullie uit om eerlijk naar jullie relatie te kijken. Hoe staat het ervoor? Voelen jullie nog steeds diezelfde vonk als in het prille begin? Of zijn jullie onbewust meer gefocust op het draaiende houden van de ‘BV’ (werk, gezin, hobby’s, huis), met te weinig oog voor elkaar?

We richten ons in de workshop op jullie onderlinge connectie en hoe die nog sterker kan worden. We duiken in begrip en communicatie tussen jullie beiden. Welke knoppen weten jullie bij elkaar te raken? Wat zijn jullie behoeften? Zijn de patronen die jullie samen hebben ontwikkeld effectief?

Dit wordt een interactieve workshop met de liefde als centraal thema. Ongeacht hoe lang jullie samen zijn, deze workshop is bedoeld voor iedereen die een positieve impuls wil geven aan zijn relatie. Jullie zullen deze dag delen met andere koppels in een veilige en vertrouwde omgeving, zoals je dat van ons gewend bent.

De workshop vindt plaats van 09:30 tot 17:00 uur en omvat heerlijke koffie, thee en een smakelijke lunch.

Inschrijven

Impact met communicatie

Verschillen in communicatie zijn boeiend en bedreigend tegelijk. Ze maken het leven rijk en fascinerend, maar soms ook frustrerend. De meesten van ons benaderen anderen zoals ze zelf benaderd willen worden, maar in de praktijk werkt dat niet altijd. Je herkent het waarschijnlijk wel: bij de communicatie van sommige mensen voel je je prettiger dan bij die van anderen.

In elke relatie en in elke organisatie is goede communicatie van essentieel belang. Goede communicatie zorgt voor flow, begrip en energie. Miscommunicatie leidt daarentegen tot onbegrip. Soms raakt de inhoud van een boodschap ondergesneeuwd door de vorm, waardoor veel energie verloren gaat. Onbegrip leidt tot verwijdering. Terwijl het zo fijn is als je de ander ook echt begrijpt en je daardoor effectief met elkaar communiceert.

In deze workshop krijg je inzicht in jouw eigen manier van communiceren en wat dit met anderen doet. Je leert te herkennen hoe anderen communiceren en hoe je daar effectief mee omgaat. Je leert de ‘taal’ van de ander te spreken, waardoor je beter inspeelt op de behoeftes, sterke en zwakke punten en angsten van de ander. Dit komt de kwaliteit van de relatie ten goede en maakt het contact bovendien een stuk leuker.

Deze workshop is van 09:30 – 17:00 uur, inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch.

Inschrijven

Uitstelgedrag

Uitstelgedrag is iets waar velen van ons bekend mee zijn, maar weinigen hebben effectieve manieren om ermee om te gaan. Het kan resulteren in gemiste deadlines, verhoogde stress en een algemeen gevoel van onproductiviteit. Maar maak je geen zorgen, we hebben een oplossing voor jou!

Deze workshop is speciaal ontworpen om je te helpen bij het begrijpen, aanpakken en overwinnen van uitstelgedrag. We gaan dieper in op de oorzaken van dit gedrag en bieden praktische strategieën om het te verslaan. Of je nu worstelt met een gebrek aan motivatie, perfectionisme, tijdsbeheerproblemen of een gebrek aan zelfvertrouwen, onze workshop zal je de tools en inzichten bieden die je nodig hebt.

Kom en sluit je aan bij ons op deze reis naar een productievere, stressvrije toekomst. Samen gaan we uitstelgedrag overwinnen en je vaardigheden verbeteren om taken op tijd en efficiënt aan te pakken. Meld je vandaag nog aan voor onze workshop en investeer in je persoonlijke groei en succes!

De workshop is van 09:30 – 17:00 uur, inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch.

Inschrijven

Work-Life Balance

Een goede work-life balance zorgt voor een gelukkiger leven en een betere gezondheid. De optimale situatie is voor iedereen anders en heeft te maken met hoe je hier zelf instaat. We streven allemaal naar een goede balans, maar dat lukt niet altijd. Voor velen zijn de afgelopen jaren de grenzen tussen werk en privé vervaagd. Het hybride werken lijkt een blijvertje en we hebben minder dagelijkse contacten met collega’s.

Misschien ervaar je jouw huidige situatie als stressvol of juist als enorm saai. Waar sta jij, hoe hou jij alle ballen hoog en wat doet dat met jouw energie? Ervaar jij balans?

In deze workshop kijken we naar jouw ideale balans tussen werk en privé. Wat heeft invloed op jouw balans,  wat is jouw eigen rol, hoe (her)vind je jouw work-life balance? Je ontdekt hoe jij kunt bijsturen op het moment dat je onbalans ervaart. Je krijgt handvatten om de juiste balans tussen werk en privé (terug) te vinden en te behouden. Na het volgen van deze workshop ervaar je meer energie en meer invloed op jouw leven.

Deze workshop is van 09:30 – 17:00 uur, inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch.

Inschrijven

Impact op je gezin

Opvoeden leer je niet uit een boekje. Het is vooral een kwestie van doen en ervaren. Steeds weer komen er nieuwe situaties, nieuwe groeifases van je kind en nieuw gedrag op je pad. Hierop reageer je vaak vanuit je eigen ervaringen of eigen normen en waarden.

In deze workshop krijg je inzicht in jouw gedrag om vervolgens te kijken hoe dit van invloed is op de relatie met je kind. Wanneer deze relatie liefdevol en helder is, voelt een kind zich gezien en gehoord en kan het zich ontwikkelen en ontplooien op een manier die bij het kind past. In de workshop gaan we kijken naar wie jij bent als opvoeder, welke invloeden jij (on)bewust mee neemt van jouw eigen opvoeders en vooral welke opvoeder jij wilt zijn. We kijken hoe jij de relatie met je kind kan versterken en hoe je je kind kan helpen zichzelf verder te ontwikkelen. Welke verwachtingen heb jij van je kind en is dat ook wat het kind wil? Er is genoeg ruimte om je eigen situatie in te brengen en te bespreken.

Deze workshop is van 09:30 – 17:00 uur, inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch.

Inschrijven

Impact in de liefde

Liefde. Dat gevoel is toch nog steeds het mooiste wat er is. Voor de romantici onder ons begint liefde met de bekende vlinders in je buik. Als liefde ontstaat, voelt ieder dat op zijn of haar eigen manier. Maar na de periode van prille liefde ontstaat er soms een strijd, vooral met jezelf, om de zo gewilde liefde te behouden.

In deze workshop leer je hoe liefde impact maakt op jouw leven en ook op het leven van je geliefde. Voel jij de liefde nog zoals in het begin van jullie relatie? Je wordt je bewust van de oorzaken die ertoe leiden dat de liefde niet meer voelt zoals het was. En je krijgt handvaten om dichter bij elkaar te komen. En hoe is het met de liefde voor jezelf? Mag die er onvoorwaardelijk zijn? Deze workshop is geschikt om  samen met je geliefde te volgen. Maar ook als je de workshop volgt zonder je partner, doe je veel mooie inzichten in de liefde op.

Deze workshop is van 09:30 – 17:00 uur, inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch.

Inschrijven

Stralend de zomer in

Wordt jij ook zo blij van de zomer? Het warme weer, ontspannen flaneren langs terrasjes, lange wandelingen in de natuur? Wij delen jouw enthousiasme! Dat heerlijke, vrije gevoel dat je ervaart op zonnige dagen, waar alles gewoon op z’n plek lijkt te vallen. Dit gevoel willen we je laten beleven in onze workshop, zelfs als de zon niet schijnt!

In deze workshop gaan we op zoek naar ‘flow,’ dat magische moment wanneer alles soepel verloopt. Hoe kom je in die flow? Wat brengt een glimlach op je gezicht? Hoe behoud je die staat van flow? En hoe zit het met je energiebalans? Hoe kun je meer energie ervaren? Wanneer ben je het meest ontspannen? Wat kun je loslaten om volop van de zomer te genieten? Al deze vragen staan centraal in onze workshop vol ervaringsgerichte oefeningen. Dus, als je zin hebt in een boeiende, speelse, en bruisende workshop, ben je van harte welkom! Het is leuk om dit samen met een vriend of vriendin te doen, zodat jullie beiden helemaal klaar zijn om deze zomer ten volle te omarmen!

Deze zomerse workshop vindt plaats van 09:30 tot 17:00 uur en is inclusief koffie, thee, en een heerlijke lunch.

Inschrijven

Komende Workshops

Workshop Uitstelgedrag

De Schildkamp Leerdamseweg 44, Asperen

Ontdek wat jouw uitstelgedrag veroorzaakt en hoe je daar nu iets aan kan doen

Inschrijven €450.00

Workshop impact op je gezin

De Schildkamp Leerdamseweg 44, Asperen

Jouw gedrag en je impact op jouw gezin

€450.00

Workshop Uitstelgedrag

De Schildkamp Leerdamseweg 44, Asperen

Ontdek wat jouw uitstelgedrag veroorzaakt en hoe je daar nu iets aan kan doen

Inschrijven €450.00
KevinImpact Workshops