We zijn een ijzersterk team van vier ervaren coaches en trainers. We delen de passie om het mooiste in mensen boven te halen. En we geloven dat iedereen invloed heeft op zijn of haar toekomst.

Wie maken Impact?

Anja Hoogesteger

Mijn passie is om mensen, teams en organisaties te laten inzien dat ze zoveel meer kunnen dan ze denken! Dat ze een positieve impact kunnen maken op hun eigen leven en op de wereld om hen heen. Mensen beperken zichzelf vaak en benutten zo niet alle kwaliteiten die ze hebben.

Ik ben mijn loopbaan begonnen als vmbo- en  mbo-docent/coördinator, en ben sinds 2011 zelfstandig coach en trainer. Na mijn masteropleiding coaching en training heb ik jarenlang veel mensen en teams mogen begeleiden en daarnaast velen mogen opleiden tot professioneel coach en trainer. Mensen omschrijven mij als nuchter, warm, spontaan en soms iets te kort door de bocht. Dit komt waarschijnlijk door mijn roots, die in het mooie Zeeland liggen. Ik ben pragmatisch, kan de vinger op de zere plek leggen en maak zaken bespreekbaar. Ik kijk graag samen met mensen naar de kwaliteiten die ze kunnen inzetten om hun doel te halen.

Contact

anja@homeofimpact.nl
06 52 55 48 77

Fedde Germans

Van jongs af aan heeft het mij gefascineerd hoe mensen zich gedragen en welke drijfveren ze daarvoor hebben. Ik haal er veel voldoening uit om mensen en organisaties te helpen van hun drijfveren gebruik te maken. Als mensen intrinsiek gemotiveerd zijn, kunnen ze hun potentieel en talent benutten en een positieve impact maken op hun omgeving.

In 2001 studeerde ik af als ingenieur bouwmanagement en drie jaar later rondde ik mijn studie bedrijfskunde af in Rotterdam. Na zes jaar in het internationale bankwezen te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar de (strategische) adviessector. De laatste vijftien jaar heb ik me toegelegd op verandertrajecten binnen organisaties en coaching van individuen. Ik heb ervaren dat verandertrajecten regelmatig moeizaam verlopen. Dat ligt meestal niet aan slechtlopende processen of strategieën, maar veel vaker aan menselijk gedrag, (tegenstrijdige) persoonlijke belangen en (gebrekkige) samenwerking.

Mensen omschrijven mij als energiek, humoristisch, scherpzinnig en als iemand met flair.

Contact

Fedde@homeofimpact.nl
06 42 02 51 20

Marianne Müller

De sprankeling in de ogen van iemand die ziet welke mogelijkheden binnen bereik liggen, daar geniet ik van. Er ontstaat zoveel ruimte als je jezelf toestaat om je hart te volgen. Je kan in alle omstandigheden het verschil maken, als je er zelf in gelooft.

Na mijn studie technische bedrijfskunde en de  master financial control heb ik als financieel manager en organisatieadviseur gewerkt. Door mijn voorliefde voor avontuur en uitdaging kwam ik meer dan eens bij bedrijven terecht die in zwaar weer verkeerden en waar een turn around nodig was. Sinds het afronden van mijn master coachen & trainen laat ik de cijfers veelal voor wat ze zijn en leg ik me toe op mijn passie om mensen en teams uit te dagen en te laten groeien. Ik doe dit met energie, plezier en liefde. Anderen omschrijven mij als spontaan, oplossingsgericht, direct en een tikkeltje eigenwijs.

Contact

Marianne@homeofimpact.nl
06 23 36 38 51

Rob Loendersloot

Mijn passie is om mensen en organisaties écht in beweging te krijgen. Met het doel om ze te leren echt impact te maken op hun eigen groei.

Na mijn studie commerciële economie ben ik in de commerciële saleswereld gaan werken. Na veel ervaring te hebben opgedaan in diverse bedrijven en functies ben ik rond mijn 33e mijn eigen bedrijf begonnen, dat uitgroeide naar een salesorganisatie met twintig personen. Al snel kwam ik erachter dat je naast skills op je vakgebied  ook vaardigheden nodig hebt om het maximale uit jezelf en je mensen te halen. Ik ben toen hard gaan werken aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Vervolgens heb ik een opleiding gevolgd om het vak trainer/coach in praktijk te kunnen brengen. Al veertien jaar geniet ik met volle teugen van dit prachtige vak.

Mensen omschrijven mij als iemand met humor, als down to earth, emphatisch en gedreven.

Contact

rob@homeofimpact.nl
06 51 27 92 54

KevinOver Ons