Deze deelnemers gingen jou voor

De impact 1 training is een warm bad. Binnen een mum van tijd worden volstrekt onbekende mensen groepsleden waar je de intiemste zaken mee deelt. Een goed georganiseerde training waarbij theorie en praktijk elkaar vlotjes afwisselen en verschillende “werkvormen” worden gebruikt. De groep en vooral ook de coaches zijn warm, liefdevol, intens, verhelderend en laten jou de vinger op de zere plek leggen, maar nooit op een te confronterende manier. Op een open en veilige manier kom je tot zelfinzicht en handvatten voor in de toekomst.

Sander docent economie

Er wordt in korte tijd een zeer prettige en veilige sfeer gecreëerd door het HOI team. De trainers zijn erg prettig en inlevend, knap hoe ze door gerichte vragen steeds dieper bij de kern komen. De training heeft me - zowel op werk en privé vlak - veel nieuwe inzichten gegeven in mijn gedrag, wat ik daarin zelf kan veranderen en hoe. Daarnaast heeft de training me het laatste zetje gegeven om een persoonlijke wens werkelijkheid te laten worden!

Inge management ondersteuner

Impact 1 was voor mij een echte eye-opener en was de opmaat om met Impact 2 echt tot de kern te komen. De coaches begeleiden je daarin op een leuke, inspirerende en open manier. Impact 2 heeft mij rust gebracht en handvatten gegeven om met issues om te gaan waar ik in het dagelijks leven tegen aanloop. De trainingen zijn het mooiste cadeau wat je aan jezelf kunt geven.

Daniella directie assistent

Door het “samen” van de groep en de verschillende oefeningen kreeg ik meer inzicht in mezelf en waar ik nu sta. Dit heb ik als een kado aan mezelf ervaren.

Kim gespecialiseerd verpleegkundige

Tijdens de impact 1 training heb ik eens goed naar mezelf gekeken onder begeleiding van de super gemotiveerde trainers. Ik heb het ervaren als een kadootje en een bevrijding. Ik kijk uit naar de Impact 2 training.

Femke front office medewerker

Wat impact maakt is de diepgang en het open en persoonlijke contact met de coaches en de mededeelnemers. De training is vele malen meer omvattender dan wat er op de website staat en de trainers zijn scherp, onbevooroordeeld en enorm empathisch. Deze training is voor iedereen top.

Tim instructeur

Niet wetende wat ik ervan moest verwachten, ging ik naar de Impact 1 training. Als een heel ander persoon kwam ik eruit. Deze training en de Impact 2 training, hebben mij een veel beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen gegeven. De laatste maanden gebeuren een hoop onverwachte dingen in mijn leven en mede dankzij de Impact trainingen ga ik daar veel beter mee om dan ik vroeger zou doen.

Sander ondernemer

Ik voel diepe dankbaarheid dat ik aan deze training heb mogen deelnemen. De trainers zijn toppertjes! Ik gun iedereen deze training voor zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en groei.

Linda p&o ondersteuner

In een schitterende omgeving worden we als deelnemers begeleid door het team van hoi. Iedereen is anders en dat mag. Aan het eind van de training was ik vol energie met een frisse blik op de toekomst. Ga zo door! Grote klasse!

Remco

De training is wat mij betreft te omschrijven als een reis langs je eigen kwaliteiten. Of als je een metafoor kunt gebruiken: je brengt een auto eens in de zoveel tijd naar de garage om te kijken of alles nog in orde is en je komt met veel meer terug: een schoon gepoetste auto, met de zekerheid dat hij nog jaren meegaat en een up-to-date slipcursus voor de chauffeur. Dat klinkt beslist vager dan het was. In de 3 dagen van de training ben je bezig met je kwaliteiten en je saboteurs. Door deze te linken aan situaties op werk en thuis krijg je handvatten om je gedrag, reactie of emotie te verklaren en aan te passen. Ik ben zeer positief over de trainers en trainingsinhoud. Ik ben er ook van overtuigd dat ik zaken makkelijker kan aanpakken thuis en op het werk. Voor mij persoonlijk hielp het mij met mijn onzekerheid over mijn gekozen carrière. Ik kan mijn keuze beter plaatsen en het zit mij niet meer in de weg. Mijn belangrijkste conclusie: er hoeft niet iets mis te zijn met je, om inzichten te verkrijgen over jezelf en anderen.

Wouter database developer

Ik heb het super ervaren, in het begin dacht ik waar ga ik aan beginnen…maar achteraf denk ik, had ik jarenlang eerder moeten doen. Ik kan nu beter voor mezelf opkomen, ik kan betere keuzes maken wat een beter resultaat geeft in mijn privé en werkzame leven. Ik ben een blij mens geworden!

Mariëlle eigenaresse kapsalon

HOI zet een hele mooie en indringende training neer. Gedreven en ervaren trainers en coaches die het onderste uit de kan halen waardoor je zelf ook het maximale eruit haalt. Top!

Remko ondernemer
KevinReviews